Om oss

                                                                                                                                                                 

Iréne har arbetat med blommor sedan 1991. Hon har arbetat i ledande blomsterbutiker i Sverige och Danmark och varit florist på   Grand Hotel Stockholm. Iréne har också utbildat många nya florister på bland annat Ingvar Strands blomsterskola och Munkeröds utbildningscenter. Gesällbrevet tog hon själv 1996 och 2000 blev hon Floristmästare.

Idag driver hon företaget, arbetar vidare med utbildningar och examinerar nya florister. 

 Cathrine är vår lugna och trygga norrlänning o vet verkligen vilka trender och stilar som gäller. Hon ger dig tips om hur du kan dekorera hemma både inom- och utomhus. Hon är lugnet själv och hon är full av idéer och tips. Är duktig på det mesta. Gör planteringar och buketter som ingen annan. Cathrine har själv drivit butik i Malmö och är även hon utbildad i Malmö på Ingvar Strands Blomsterskola.

 

Både Irene och Cathrine har tävlat mycket och även gjort stora evenemang i både Stadshus och Kungliga slottet

Lotta är vårt senaste tillskott. Hon är lugn och har känsla för trender både inom blommor och inredning. Hon textar och målar fantastiskt. Floristiskt är hon bred och varierar klassisk och modern stil på bästa sätt. Lotta var lärling hos oss för fem år sedan. Nu är hon tillbaka och har hunnit med att utbilda sig till florist och även haft egen butik.

Ammi som arbetar hos oss, är trainee och är mycket omtyckt av våra kunder. Ammi är fantastisk på att göra fina planteringar och buketter. Vi utmanar henne gärna för att hon snabbt ska bli den duktiga flortist hon kommer att bli.

Telefon: 08-541 306 66

e-mail: info@blomsterinspiratoren.se

Adress: Hamngatan 13  Waxholm, 185 31 Vaxholm