Blomsterinspiratören en blomsteraffär i Vaxholm sedan 2004

Butiken ägs och drivs av Iréne Beiming sedan 2004.

Blomsterinspiratörens främsta konkurrensmedel är hög kvalitet och hantverksmässig skicklighet. Därför krävs mycket kompetenta medarbetare. Alla som arbetar i butiken har valts med stor omsorg och förutom floristiska kunskaper finns här kunskaper om bland annat trender, färger och inredning.

Irene är ägare har varit med från början när Vaxholms blomsteraffär blev Blomsterinspiratören i Waxholm.

Iréne har arbetat med blommor sedan 1991. Hon har arbetat i ledande blomsterbutiker i Sverige och Danmark och varit florist på Grand Hotel Stockholm. Iréne har också utbildat många nya florister på bland annat Ingvar Strands blomsterskola och Munkeröds utbildningscenter. Gesällbrevet tog hon själv 1996 och 2000 blev hon Floristmästare. Idag driver hon företaget, arbetar vidare med utbildningar och examinerar nya florister.

Annette är vårt senaste tillskott. Hon är lugn och har känsla för trender både inom blommor och inredning. Floristiskt är hon bred och varierar klassisk och modern stil på bästa sätt.

Ammi som arbetar hos oss, har varit med i butiken länge och är mycket omtyckt av våra kunder. Ammi är fantastisk på att göra fina planteringar och buketter.